Jeg er vild med Sigil

Der findes efterhånden en del programmer, som man med et enkelt klik eller to kan sætte til at lave en e-bog, når man har skrevet den. Det kræver dog en del teknisk kunnen og programmerne er ikke nødvendigvis gratis. Og resultaterne er heller ikke altid i orden.

Der findes imidlertid et enkelt og gratis program, som hedder Sigil, der fungerer uden problemer og som både kan bruges avanceret og helt enkelt til opsætning af e-bøger.

En af de ting der er vigtige med en færdig e-bog er at den kan valideres, dvs godkendes af de distributører der findes. Der må med andre ord ikke være fejl i dem. Dette kan man teste på nettet forskellige steder og det er helt gratis. Itunes og Publizon validerer automatisk ved upload, men hvis man ikke er en haj kan det være svært at forstå de programfejl der kan være årsagen til at en fil evt ikke godkendes. Så det bedste er at have et program, der ikke laver fejl (med mindre du selv laver dem undervejs:-) og selv validerer. Det gør Sigil.

Hvis man kan betjene et wordprogram, kan man hurtigt lære Sigil at kende. Det virker efter stort set de samme principper. Hop på kurset om e-bøger og kom selv igang. SE mere om kurset her.

Reklamer

Om nisjakob

Jeg er forfatter med en håndfuld anmelderroste romaner på etablerede forlag bag mig. Jeg har valgt at udgive mine romaner som e-bøger på forlaget Billige eBøger, som jeg selv står bag.
Dette indlæg blev udgivet i Lær at producere og sælge din e-bog og tagget , , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s