Let at lave papirbog med PoD

At lave en papirbog på Createspace er nemmere end du tror. Det tager selvfølgelig tid og du skal sætte dig grundigt ind i anvisningerne. Du går ind på createspace.com og opretter en profil. Derefter følger du anvisningerne på, hvordan coveret tilrettelægges, med ISBN barcode (som kan laves på nettet gratis ud fra dit ISBN nummer, som du kan hente gratis i Danmark, isbn.dk) og safemargens etc. Her er det en fordel at have Photoshop til rådighed, men der findes gratisprogrammer, som kan bruges.

Har du lavet en e-bogsforside kan den bruges som udgangspunkt, men tænk på, at der også skal være ryg og bagside, så måske skal ideen udvikles.

Man downloader en template i word med den størrelse bog, man ønsker at lave og sætter teksten op i word. Word er ikke et bogdesign program, men med lidt behændighed kan du få det til at se rimeligt pænt ud. Alternativt kan du vælge at bruge inDesign, hvor du har helt kontrol over opsætningen.

Jeg holder et kursus, hvor vi ser på hele processen, og du bliver klædt på til at producere din egen papirbog som Print on Demand uden at have penge op af lommen.

Læs mere her og se om du skal med på kurset om Print on Demand.

Reklamer

Om nisjakob

Jeg er forfatter med en håndfuld anmelderroste romaner på etablerede forlag bag mig. Jeg har valgt at udgive mine romaner som e-bøger på forlaget Billige eBøger, som jeg selv står bag.
Dette indlæg blev udgivet i Udgiv "gratis" med Print on Demand og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s