E-bog eller Print on Demand? To kurser i april gør dig flyvende

Udgiv dine bøger med Print on Demand.

Den 16. april afholder Nis Jakob et kursus i ægte Print on Demand. Dvs. fremstilling af papirbøger uden at det koster noget. Først i det øjeblik kunderne køber bogen trykkes den og sendes afsted, uden at du behøver at foretage dig yderligere. Og du får ren fortjeneste fra første salg.

PoD bog

I createspaces bogværktøj får du vist din bog,: både indholdet i form af tekst og layout og selve den “fysiske bog” som den kommer til at se ud når den er trykt

Effektivt over for blandt andet biblioteker, hvor du måske ikke på forhånd ved, hvor meget der købes ind af din bog. Men også en let måde at afprøve det øvrige bogmarked på. Den trykfil du laver, kan du altid bruge senere, hvis du ønsker at lave rigtige oplag af din papirbog via et trykkeri.

Læs mere om kurset KLIK HER

 

 

Lær at producere og udgive dine e-bøger.

Hvis du vil lære at lave dine egne e- bøger er dette kurset du skal på. Det foregår den 23. april. Her er et par udtalelser fra kursusdeltagere på e-bogskurset.:

“Meget god og hurtig step-by-step. Dejligt at få alle dine erfaringer, så jeg ikke behøver at skulle afprøve diverse besværlige programmer. Skønt at du vil dele med os. Jeg kom hjem beriget og positiv – med god energi. Så …Godt kursus – glæder mig til de næste. Ida”

Lær at lave en e-bog

Med det gratis program, Sigil, har du helt styr på din e-bog, hvad enten du laver den fra bunden eller skal rette i en e-pub, som er genereret fra et andet program, hvor du ikke kan komme ind og finjustere.

“Nis pædagogiske evner, ro, og tålmodighed guider mig elegant gennem processen og til målet. Nis bevarer fatningen og den røde tråd gennem kurset, når der opstår forvirring. Han får alle med, trods kursisternes meget forskellige forudsætninger, støtter på skift den enkelte, når der opstår problemer og det til tider virker uoverskueligt. Jeg går fra kurset med en e-bog test lagt på saxo.com. Mette Weber “

Læs mere om kurset KLIK HER

 

Reklamer

Om nisjakob

Jeg er forfatter med en håndfuld anmelderroste romaner på etablerede forlag bag mig. Jeg har valgt at udgive mine romaner som e-bøger på forlaget Billige eBøger, som jeg selv står bag.
Dette indlæg blev udgivet i Lær at producere og sælge din e-bog, Selvudgiverkurser, Udgiv "gratis" med Print on Demand og tagget , , , , , , , , . Bogmærk permalinket.

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s