Lær at bruge det ultimative forfatter og udgiver værktøj – Scrivener

paper_booksScrivener er et forfatter/skrive-program, der giver dig overblik over din skriveproces og de mange løse plot-ender, scener og researchnoter, som altid er en væsentlig del af skriveprocessen. Med Scrivener kan du desuden skabe pdf-trykfilen til din papir-bog OG e-bogen, mens du arbejder på manus, og du kan producere diverse formater til korrekturlæsning med få klik, fx word.  Se mere her

Reklamer
Udgivet i Selvudgiverkurser | Tagget , , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Nu kan du igen lære at producere og udgive en e-bog

Udgiv din egen e-bog!

Lær at lave en e-bog

Med det gratis program, Sigil, har du helt styr på din e-bog, hvad enten du laver den fra bunden eller skal rette i en e-pub, som er genereret fra et andet program, hvor du ikke kan komme ind og finjustere.

Har du en forfatter i maven og et manuskript i skrivebordsskuffen, så kan du selv udgive din e-bog stort set gratis. Romanforfatter Nis Jakob afholder et Hands-on kursus i at producere en færdig e-bog, uploade og klargøre den til salg på diverse platforme. Kurset afholdes den 16. september fra 12- 16 i Thiemers Salon. Du går fra kurset klar til at udkomme med din bog og nå ud til dine kommende læsere. Mere info om kurset her.

Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar

Producer dine egne e-bøger og udkom til efteråret.

E-bogsmarkedet bliver kun større og større. Jeg er klar med en ny dato for efterårets e-bogs-kursus. Det bliver den 16. september klokken 12-16. Du lærer at producere og udgive din e-bog med det gratis program, Sigil, der giver dig nem adgang til alle dine kommende læsere på fx saxo.com. Læse mere HER.

Lær at lave en e-bog

Med det gratis program, Sigil, har du helt styr på din e-bog, hvad enten du laver den fra bunden eller skal rette i en e-pub, som er genereret fra et andet program, hvor du ikke kan komme ind og finjustere.

 

Udgivet i Lær at producere og sælge din e-bog, Selvudgiverkurser | Tagget , , , , , , , , , , , , , , , , , , | Skriv en kommentar

E-bog eller Print on Demand? To kurser i april gør dig flyvende

Udgiv dine bøger med Print on Demand.

Den 16. april afholder Nis Jakob et kursus i ægte Print on Demand. Dvs. fremstilling af papirbøger uden at det koster noget. Først i det øjeblik kunderne køber bogen trykkes den og sendes afsted, uden at du behøver at foretage dig yderligere. Og du får ren fortjeneste fra første salg.

PoD bog

I createspaces bogværktøj får du vist din bog,: både indholdet i form af tekst og layout og selve den “fysiske bog” som den kommer til at se ud når den er trykt

Effektivt over for blandt andet biblioteker, hvor du måske ikke på forhånd ved, hvor meget der købes ind af din bog. Men også en let måde at afprøve det øvrige bogmarked på. Den trykfil du laver, kan du altid bruge senere, hvis du ønsker at lave rigtige oplag af din papirbog via et trykkeri.

Læs mere om kurset KLIK HER

 

 

Lær at producere og udgive dine e-bøger.

Hvis du vil lære at lave dine egne e- bøger er dette kurset du skal på. Det foregår den 23. april. Her er et par udtalelser fra kursusdeltagere på e-bogskurset.:

“Meget god og hurtig step-by-step. Dejligt at få alle dine erfaringer, så jeg ikke behøver at skulle afprøve diverse besværlige programmer. Skønt at du vil dele med os. Jeg kom hjem beriget og positiv – med god energi. Så …Godt kursus – glæder mig til de næste. Ida”

Lær at lave en e-bog

Med det gratis program, Sigil, har du helt styr på din e-bog, hvad enten du laver den fra bunden eller skal rette i en e-pub, som er genereret fra et andet program, hvor du ikke kan komme ind og finjustere.

“Nis pædagogiske evner, ro, og tålmodighed guider mig elegant gennem processen og til målet. Nis bevarer fatningen og den røde tråd gennem kurset, når der opstår forvirring. Han får alle med, trods kursisternes meget forskellige forudsætninger, støtter på skift den enkelte, når der opstår problemer og det til tider virker uoverskueligt. Jeg går fra kurset med en e-bog test lagt på saxo.com. Mette Weber “

Læs mere om kurset KLIK HER

 

Udgivet i Lær at producere og sælge din e-bog, Selvudgiverkurser, Udgiv "gratis" med Print on Demand | Tagget , , , , , , , , | Skriv en kommentar

Kursus: Print on demand – udgivelse uden økonomisk risiko

Med Print on Demand kan du lave din bog klar til salg uden at skulle lægge ud for at trykke et oplag af bogen og lagerføre bøgerne. Det er smart, når du  ikke kender dit markedspotentiale på papirbogsmarkedet

PoD bog

I createspaces bogværktøj får du vist din bog,: både indholdet i form af tekst og layout og selve den “fysiske bog” som den kommer til at se ud når den er trykt

, eller blot ønsker at sælge papirbøger til fx biblioteker og ikke ved, hvor mange de vil købe på forhånd. Med Print on Demand ender du aldrig med et stort parti bøger, som du skal sælge meget billigt eller smide ud. Du kan med andre ord ikke tabe penge på Print on Demand. Nis Jakob gennemgår, hvordan det foregår i praksis. Trin for trin.

Læs mere om kurset her

Udgivet i Udgiv "gratis" med Print on Demand | Tagget , , , , , , | Skriv en kommentar

Lær at markedsføre dine e-bøger den 19. marts kl. 13:00

Markedsføring af e-bøger forgår i sagens natur primært på nettet. Det er her du skal finde dine kommunikationskanaler, og der er her du skal finde DIN måde at kommunikere DIT budskab ud til DINE læsere. Der findes en række velafprøvede kommunikationsværktøjer, som gør dig i stand til at tage nogle bevidste valg i forhold til de målgrupper og de målsætninger, du har for din e-bog.

Disse værktøjer gennemgår vi på mit kursus om markedsføring af e-bøger. Det er både de grundlæggende kommunikationsredskaber og de forskellige budskabskanaler, som du har til din rådighed: fra selve bogens forside og titel over “bagsidetekst” til Facebook og blogs.

Alt sammen ud fra devisen om at det gerne må koste “blod og sved” men ikke rigtige penge, som du måske endnu ikke har tjent på dine bøger.

Med udgangspunkt i mine personlige salgssuccesser på e-bogsmarkedet vil jeg guide dig gennem onlinemarkedsføringsjunglen, hvor vi ser på dit brand og de kanaler, du kan få dit budskab ud igennem og skabe meningsfulde relationer til dine læsere. Facebook, blogs, hjemmeside, Youtube, Twitter er standard her, men det hele handler ikke så meget om hvad, som om hvordan … kom og bliv skarpere!

Se mere om kurset her

Udgivet i Ikke kategoriseret | 2 kommentarer

Nyt e-bogskursus den 23. april

Jeg har netop afholdt et kursus i Thiemers Magasin og gentager successen den 23. april. kl. 13-17.  Jeg fik blandt andet disse gode skudsmål fra deltagerne:

e-bogskursus sætter skub i din selvudgiverdrøm

e-bøger er den hurtige og nemme måde at udkomme på til en hel masse læsere.

“Nis pædagogiske evner, ro, og tålmodighed guider mig elegant gennem processen og til målet. Nis bevarer fatningen og den røde tråd gennem kurset, når der opstår forvirring. Han får alle med, trods kursisternes meget forskellige forudsætninger, støtter på skift den enkelte, når der opstår problemer og det til tider virker  uoverskueligt. Jeg går fra kurset med en e-bog test lagt på saxo.com.
Mette Weber
“Jeg er meget positivt overrasket over, at jeg nu (tror jeg i hvert fald) kan publicere en bog i aften allerede.
Meget god og hurtig step-by-step.
Dejligt at få alle dine erfaringer, så jeg ikke behøver at skulle afprøve diverse besværlige programmer.
Skønt at du vil dele med os.
Jeg kom hjem beriget og positiv – med god energi. Så …
Godt kursus – glæder mig til de næste – også selvom det ikke er dig, der underviser.
Ida”
Se mere om kurset her
Udgivet i Ikke kategoriseret | Skriv en kommentar