Sagt om vores kurser

Nis´ pædagogiske evner, ro, og tålmodighed guider mig elegant gennem processen og til målet. Nis bevarer fatningen og den røde tråd gennem kurset, når der opstår forvirring. Han får alle med, trods kursisternes meget forskellige forudsætninger, støtter på skift den enkelte, når der opstår problemer og det til tider virker uoverskueligt. Jeg går fra kurset med en e-bog test lagt på saxo.com. Mette Weber

Karsten Pers’ kursus i at producere og distribuere sin egen papirbog er på et højt fagligt niveau. Karsten forstår at gøre lidt tunge emner lette og praktiske, så man kan se processen for sig. Han er en venlig og yderst kompetent foredragsholder, som man naturligt har lyst til at gå i dialog med.
   / Mia Rasmussen

Nis Jakobs kursus om markedsføring af ebøger, er DET kursus, man som selvudgiver har brug for, når bogen er skrevet og man vil udgive den som ebog. Nis deler villigt ud af toprelevante tips og tricks, og der er rig lejlighed til at spørge om konkrete udfordringer i forhold til ens eget projekt. Der er også plads til at høre om de andre deltageres erfaringer med ebøger, så man kommer hjem med en lang målrettet to-do liste.

Pouline Middleton
forlægger og forfatter
Fiction Works ApS

TOP-Kursus – blev virkelig, virkelig, virkelig meget klogere på, hvordan jeg skal håndtere mit e-bogs salg og markedsføring. Kan kun på alle måder anbefale Nis Jakobs kursus, før man kaster sig lodret ind i e-bogs junglen.

Birgitte Lorentzen

Jeg elsker denne slags kurser – folk deler glade deres erfaringer og ideer – både gode og dårlige.
   / Ida Lyngbye

Det har været et overraskende godt kursus, og jeg lærte, at der er mange forskellige veje at gå, når man påtænker at udgive en bog selv.
  / Kirsten Schmidt

Jeg kom for at lære at lave en e-bog. Det fik jeg lært på de 3 timer inden frokost. Imponerende at det kunne lade sig gøre.
    / Anna-Christa Bjerg

Den lette stemning, og undervisernes glæde ved at dele ud af deres viden var tydelig og smittende. Man fornemmer at der er ligger en stor praktisk erfaring til grund for undervisningen
    / Maj Johansen

Jeg fik alt det, jeg kom efter og mere til. Fedt at de tre manuskripter, jeg har liggende nu kan komme ud over rampen som e-bøger. Og tænk sig en gang – nu tager det jo ingen tid…
   / Gitte Winter Graugaard

Reklamer

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s