Start selvudgiverforlag? – low budget

Kurset her er for dig der overvejer at tage tiemers_2professionelt hånd om dine egne bøger.

Vi starter med at vende fordele og ulemper ved henholdsvis at udgive på forlag og at udgive selv. Og så ser vi nærmere på de opgaver der ligger i at starte eget forlag og at udgive både papir- og e-bøger.

At drive eget selvudgiverforlag er ikke rocket science, der er bare nogle ting der skal på plads fra start. Så kan du lære og udvikle resten hen ad vejen, i netværk med rigtig mange forfatterkolleger.

Vi gennemgår hvordan du opretter virksomhed og får CVR, ISBN, fakturerer, afregner moms m.v. Vi taler om valg af forlagsnavn og gennemgår hvordan du bør registrere internetdomæner, Facebooksider m.v. Vi introducerer branchedatabaser, distributionskanaler, bibliotekstilmelding, pligtaflevering, copydan-tilmelding m.v.

Og så får du en bred introduktion til hvordan man kan arbejde med papir- og e-bøger, hvordan man sælger og prissætter sine bøger og hvordan man finder leverandører til alle de opgaver man ikke selv ønsker at tage hånd om. Fx. redaktion, grafik, tryk og e-bogskonvertering.

Efter kurset ved du hvad det kræver at oprette din egen forlagsvirksomhed hjemme fra skrivebordet, og du har overblik over den danske bogbranche og dens infrastruktur og krav. Og så har du fået et indtryk af det konkrete arbejde med at producere, markedsføre og sælge bøger.

Det er mange ting, og formålet er også først og fremmest at give overblik over hvad det kræver at være professionel selvudgiver og hvordan du kan gribe det an. Så du kan træffe den rigtige beslutning for dig selv.

Se også vores definitioner af betegnelserne selvudgiver og selvudgiverforlag her.

—————————————————————————————————————–

Køb billet – klik her: http://billetto.dk/start-selvudgiverforlag—low-budget

Varighed: 4 timer

Antal deltagere: Max. 12 (min. 6)

Pris: 495 kr.  Tag selv eftermiddagsmad med eller køb lige om hjørnet. Kaffe, te og vand bedes du købe hos Rikke i boghandlen.

Underviser: Karsten Pers

Reklamer

3 svar til Start selvudgiverforlag? – low budget

  1. Pingback: Definitioner ang. forlag og selvudgivelse | Selvudgiverkurser

  2. Poul Ole Schultz siger:

    Er det juridisk holdbart at selvudgive på eget forlagsnavn, ikke med virksomheds-CVR men kun knyttet til mit CPR-nummer?

Skriv et svar

Udfyld dine oplysninger nedenfor eller klik på et ikon for at logge ind:

WordPress.com Logo

Du kommenterer med din WordPress.com konto. Log Out /  Skift )

Google photo

Du kommenterer med din Google konto. Log Out /  Skift )

Twitter picture

Du kommenterer med din Twitter konto. Log Out /  Skift )

Facebook photo

Du kommenterer med din Facebook konto. Log Out /  Skift )

Connecting to %s